torstai 28. helmikuuta 2013

Gårdagen

Blev ändrade planer i måndags, så vi var aldrig och provade vagnen. Igår har vi istället checkat av vissa saker på to-do-listan. Sambon tog sportlov och vi åkte iväg till Ylivieska för att bl.a. kolla in barntillbehörbutiken. Vi hade hört att den skulle vara något extra, men jag blev nog besviken. Kärkkäinen hade ju mer utbud på barntillbehör. Därifrån köpte vi också mini-tuttar (nappar) till bebben. Kunde ha köpt en hel del annat också, men det får bli lite senare i vår. Måste ta reda på vad det är som man behöver först.

Vi passade också på att besöka Asko och kolla nya madrasser åt oss. De vi har nu är i fruktansvärt skick, vilket inte är så bra åt en gravid kvinna eller hennes gåbbe som har ryggproblem. Köpte inga ännu, måste provligga lite fler madrasser först.

När vi sedan kom tillbaka hem for vi och testade att vagnen passade i bakluckan —Check! och några minuter senare var vi många hundra euron fattigare, men en ack så fin Gesslein F6 vagn rikare! Eftersom vi inte bor i ett så stort hus för tillfället får vagnen stå kvar i butiken i åtminstone en månad till, så jag har ingen "live-bild" på den, men en från nätet ska jag väl hitta

Ei kommentteja: