sunnuntai 24. helmikuuta 2013

100 dagar



100 dagar kvar till BF idag. Känns ju som jäääättelänge!!.. Känns konstigt att man skulle behöva börja fundera på en hurudan förlossning (såsom appen föreslår) man ska ha.. Det enda jag har på klart nu är att jag helst inte vill ha någon epidural. Men man vet ju aldrig hur det känns sedan. Dessutom går det säkert ändå inte som man har planerat, så lika bra att inte planera någonting alls!

Idag har det igen varit superväder och min längtan till våren och sommaren bara växer. Tog systersonen på en promenad till vårt bygge, då hans föräldrar var ut och äta. Väntar sååå på att få flytta! Vi kommer att ha så skönt på vår terass, redan idag kände man hur mycket solen värmde där terassen kommer att vara. Passade på att sola lite och kan verkligen rekommendera stegar att "sitta" på!.. Åtminstone om man är gravid och har svårt med de flesta sitt/stå-ställningar...



Dagens 100-dagars jubileum firades sedan med tulpaner och chokladtårta. Ska ju på sockerbelastning snart, så måst se till att jag har tillräckligt med socker då, eller hur va det nu?..


4 kommenttia:

Lina kirjoitti...

Nej nuuu! Epiduralen är ju Guds gåva till kvinnan!! ;) och hördu, 100 dagar ain't nothing!! Ja hadd ju just 100 dag kvar!!!! Snart e dom här, våra tjejer (eller killar....) ;)

mymme kirjoitti...

Du tycker he jo. :) Ja kommenterar he föst saan i somar.. ;) Jaa, ja hoppas tide gaar snabbt. Kom, kom sommaren och barnen! :)

Cami kirjoitti...

Oj Malena, bara 100(-) dagar kvar Jee va ROligt :)) Ska ni skaff en sån grill som M vill ha? Ele kanske ni redan har en sån?.. Fö nu vet jag vart vi ska träffas i somar o grill, vilken sol-terass :) KramKram <3 Tänker på dig!

mymme kirjoitti...

Japp! Vi skaffa ju grillen i somras redan, så i somar ska det grillas. Mååånga grillfester ska vi ha på den nya terassen! :) kram